O nas

Tekom našega delovanja smo pridobili veliko izkušenj, smo podjetje z jasno vizijo in cilji!

Naša zgodba

V podjetju Geotech d. o. o., nudimo celostne rešitve na področju uporabe geotermalne energije. Geotermalna energija, je energija Zemlje in sodi med obnovljive vire energije, zato je njena raba zanimiva iz več razlogov. Raba te vrste energije je okolju prijazna, obratovalni stroški so nizki, izkoristki pa visoki.

Ponudimo vam lahko kompletno rešitev ogrevanja s pomočjo toplotne črpalke, ki kot toplotni vir izkorišča geotermalno energijo. Projekt se prične z ogledom vaše lokacije in izdelavo hidrogeološke prognoze obstoja podzemne vode na željeni lokaciji ter izdelavo okvirnega izračuna geotermičnega potenciala predvidenega območja. Na osnovi obdelave dobljenih podatkov, predlagamo investitorju optimalni sistem možnosti rabe geotermalne energije. Nato sledi pridobitev potrebnih soglasij in dovoljenj za izvedbeni del projeta. Naslednji korak je pravilna zasnova, optimizacija glede na toplotne potrebe obravnavanega objekta in izvedba izbranega sistema.

Nudimo

Smo eden redkih ponudnikov v Sloveniji, ki nudimo kompletne projekte samoogrevanja ali ogrevanja in hlajenja na ključ, z garancijo. Naša prednost je naše strokovno znanje s področja rabe geotermalne energije in naš poslovni model, ki nudi strankam maksimalno kvaliteto storitve in konkurenčno ceno. 

Termin svetovanja

Če o rabi geotermalne energije šele razmišljate, a niste popolnoma prepričani, da je primerna za vaše potrebe, vas vabimo, da nas kontaktirate ali prijavite na termin svetovanja. Tako se lahko pogovorimo o vaših željah.

Kontaktirajte nas

Uradni podatki

Geotech d.o.o.
Opekarska ulica 16
8250 Brežice
Slovenija
ID za DDV: SI42762197
MŠ: 3417867000
Več »