Od vrtine do toplotne črpalke

Reference

 • Vrtec Mavrica Brežice  V vrtcu Mavrica Brežice, smo naredili več vrtin, katere smo opremili z vertikalnim zemeljskim kolektorjem, t.i. Geosonda. Sistem smo povezali v celoto, t.i. geotermalno polje ter ga priklopili na naše toplotne črpalke Geopower. Z oddaljenim sistemom upravljanja, vodimo toplotno postajo, klimatizacijo prostorov, tako ogrevanja, kot hlajenja na daljavo. Kotlovnica objekta z vgrajeno opremo, je sestavljena na način, da je tudi v primeru izpada katerega od virov ogrevanja, zagotovljeno nemoteno ogrevanje.

 • Dom upokojencev Muretinci  V domu upokojencev Muretinci, smo naredili vrtine Voda-Voda. Z našim toplotnim sistemom Geopower sedaj ogrevamo stare in nove prostore. Prav tako smo poskrbeli za ogrevanje sanitarne vode.

 • Objekti v Destrniku  V sklopu javno zasebnega partnerstva, smo objekte osnovne šole, kulturnega doma in zdravstvenega doma Destrnik, opremili z vertikalnim zemeljskim kolektorjem, t.i. Geosonda. Sistem smo povezali v celoto, t.i. geotermalno polje ter ga priklopili na naše toplotne črpalke Geopower.

 • Gostilna pri Jerneju  V gostilni pri Jerneju Šentjernej smo naredili več vrtin, katere smo opremili z vertikalnim zemeljskim kolektorjem, t.i. Geosonda. Sistem smo povezali v celoto, t.i. geotermalno polje ter ga priklopili na naše toplotne črpalke Geopower. Z oddaljenim sistemom upravljanja, vodimo toplotno postajo, klimatizacijo prostorov, tako ogrevanja, kot hlajenja na daljavo.

  Preverite njihovo ponudbo na povezavi tukaj:Gostilna pri Jerneju

 • URI Soča  Na Univerzitetnem rehabilitacijskem inštitutu – Soča smo v notranjih kletnih prostorih uporabili razdelilno baterijo, ki je namenjena za povezavo dveh ali več Geotech sond v enoten sistem.

 • HESS d.o.o.  Sodelovali smo tudi pri izgradnji HE Brežice, za katero smo izvrtali več 10 kontrolnih vrtin. Prav tako smo za družbo Hidroelektrarne na spodnji Savi d.o.o. v letu 2016 očistili in pripravili preko 60 piezometerskih vrtin za potrebe vgradnje merilne opreme.

Poglej vse | Strani:

GeoTech
Opekarska ulica 16
SI - 8250 Brežice
Slovenija, EU

Povpraševanje

Za hitra vprašanja smo vedno dosegljivi na brezplačni številki 080 72 87