Od vrtine do toplotne črpalke

Energetsko pogodbeništvo


Plistor energetika d.o.o.

Podjetje

PLISTOR ENERGETIKA, d.o.o.
Zadružni trg 10
SI - 2250 PTUJ

Telefon: +386 41 643 250 in +386 51 388 949

E-pošta: info@plistor.si

Identifikacijska številka za DDV: SI 51917246

Podjetje PLISTOR ENERGETIKA, d.o.o. je ustanovljeno z namenom kupcem ponuditi celostne rešitve energetskega upravljanja objektov in servisno službo s sistemom vzdrževanja, servisa in energetske podpore.

Z energetskim upravljanjem pomagamo doseči optimalno udobje z minimalnimi stroški. Vzdrževalna in servisna ekipa energetskih strokovnjakov prevzame skrb za optimalno rabo energije in konstantno preverjanje učinkovitosti sistema in izvajanje ukrepov za znižanje rabe energije.

V okviru storitev energetskega upravljanja objektov vam nudimo:

  • izvedbo energetskih pregledov oziroma pripravo podatkov za odločanje o ukrepih za doseganje učinkovite rabe energije in vode
  • monitoring - priprava analiz in predlogov dodatnih ukrepov za doseganje potencialnih prihrankov z izračunano vračilno dobo
  • optimizacijo rabe energije na zmožnosti obstoječe opreme
  • izvajanje rednega vzdrževanja in meritev učinkov ukrepov učinkovite rabe energije
  • nadzor nad porabo energije
  • Glavne zaveze podjetja so optimalno delovanje energetskih sistemov z minimalnimi stroški, strokovnost in inovativnost in okolju prijazne rešitve.

Cilji podjetja:

Z energetskim upravljanjem objektov in s servisno službo s sistemom vzdrževanja, servisa in energetske podpore želimo doseči povečanje energetske učinkovitosti, zmanjšanje ogljičnega odtisa, dosegati prihranke pri stroških energije.

Vizija podjetja:

Postali bomo zanesljiv, stabilen, ugleden, fleksibilen poslovni partner, ki bo nudil svojim kupcem kakovostne storitve na področju energetskega upravljanja objektov.

Zagotavljali bomo dolgoročno poslovno stabilnost in promovirali visoko okoljsko osveščenost. Tako bomo tudi mi dodali svoj del k ohranjanju našega planeta. Naj ostane zelen tudi za naše zanamce.

Obiščite nas na naši spletni strani: PLISTOR ENERGETIKA


GeoTech
Opekarska ulica 16
SI - 8250 Brežice
Slovenija, EU

Povpraševanje

Za hitra vprašanja smo vedno dosegljivi na brezplačni številki 080 72 87